Mostbet şikayet etmək üçün hara yazmalıyam?

Обсуждаются любые вопросы диагностики, лечения, профилактики химической зависимости (наркомания/алкоголизм)
Ответить
Leo78

Mostbet şikayet etmək üçün hara yazmalıyam?

Сообщение Leo78 »

Artıq 1 aydır Mostbet-dən pul çıxara bilmirəm. Məndə 700 manat puldur. Dəstək hər dəfə "texniki işlər" deyir, sonra "gözləyin" deyir, sonra yenə "gözləyin". Mən dəli olmaq üzrəyəm. Mostbet şikayet etmək üçün harda şikayət yaza bilərəm? Azərbaycanda bukekerlərə nəzarət edən orqan varmı? Yoxsa beynəlxalq tənzimləyici? Mən artıq bütün ümidimi itirmişəm. Nə edəcəyimi bilmirəm. Kimsə məsləhət versin, xahiş edirəm. Pulumu necə geri ala bilərəm?
Foggy

Re: Mostbet şikayet etmək üçün hara yazmalıyam?

Сообщение Foggy »

Sizin vəziyyətiniz həqiqətən də ağırdır, və mən sizi çox yaxşı başa düşürəm. Azərbaycanda Mostbet-in rəsmi nümayəndəliyi olmadığı üçün yerli tənzimləyici (Qumar Oyunları Federasiyası) sizə kömək edə bilməz. Amma Mostbet-in lisenziyası Curacao-dadır. Onların saytında "Complaint" bölməsi var. Oraya ətraflı məktub yazın: hesab nömrəniz, 700 manatın depozit tarixləri, dəstəklə yazışmaların skrinşotları. Həmçinin, AskGamblers və ThePOGG kimi beynəlxalq şikayət platformaları var. Onlar Mostbet ilə birbaşa əlaqə saxlayır. Bunlardan başqa, Mostbet-in rəsmi teleqram və facebook səhifələrində ictimai şikayət yazmaq da təsirli ola bilər. mostbet şikayet linkində bütün təsirli şikayət üsullarının siyahısı və şablon məktublar var. Təslim olmayın. Mən şəxsən bilirəm ki, 2 ay gözləyən adam ictimai şikayətdən sonra 3 günə pulunu alıb. Sakit olun, pulunuz itməyib, sadəcə əzmkarlıq lazımdır. Dəstəyə hər gün yazın.
Ответить